MENÜ

Fatih Terim: Vazgeçmememizden mutlu oldum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İM Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Vazgeçmememizden mutlu oldum

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

3 puan bizim için çok önemliydi. Derbiden sonra birçoğunun geri dönmesi kolay olmadı. İki puanınız göz göre göre gidiyor. Bir sürü sıkıntıdan çıkıyorsunuz. Atılacak atılmıyor, verilecek verilmiyor. Oyuncularda 'Biz ne yaparsak yapalım ama neler oluyor' gibi bir düşünce hissettik. Geçirdiğimiz 3-4 günü bir Allah bilir bir de biz biliriz. Bunları aramızda konuştuk. 1-0'a çok çabuk reaksiyon gösterdi. 11'e 11'de çok pozisyonlara girdik. Pozisyon da verdik. 11'e 10 oynamak ayrı bir senaryo gerektiriyor. Çok başımıza gelen bir hadise değil. Geçen hafta ve ilk yarıdaki Kayseri maçı var. İkinci yarı maçı kopartmak için bir gol daha bulmamız gerekiyordu. 2'ye 0 gittiğimiz pozisyonları gol yapamadık. Yine de 3 puandan memnunum. Sakat futbolcularımız var. Feghouli'de hafif bir problem var, Nagatomo, Marcao gibi yeni dönen oyuncularımız var. Bunun için 3 puandan memnunum.

Haberin Devamı

'Emre Akbaba atılabilirdi'

Hakem aleyhimize kararlar verebilirdi. Ben bir şey söylerken herkes için söylüyorum. Emre Akbaba'ya kırmızı verebilir miydi? Verebilirdi. Geçen hafta dedim, bundan sonra herkes devam edecek diye. Başladı herkes. Bir başkasının hakkını gasp ederek başarılı olmayı istemeyiz. Adalet iki tarafa da olmalı.

Sinan Gümüş açıklaması

Takımımız vazgeçmemesi beni memnun etti. Bu bizim için toparlanma maçıydı. Şimdi kupaya hazırlanıp, ardından Konya deplasmanı var. Sinan Gümüş'ün sakatlığı var, o yüzden kadroda değil. Zaman içinde hep beraber görürüz.

Diagne, geçen hafta önceki haftaya göre iyiydi. Bu hafta da geçen haftaya göre daha iyiydi. Onu gol atması için aldık, atıyor da. Çift 6 numarayla başlayıp, Belhanda'nın solda oynayacağı bir oyun düşündük. Eğer tutmazsa Emre ve Belhanda'nın yer değiştireceğini söylemiştik. Öyle de oldu ve çok da rahat oldu sonrasında. İlk oyun düzenimizle de çok ciddi pozisyona girdik ama son vuruşlar olmadı.

MHK açıklaması hakkında

Ben de okuyorum dinliyorum ama Uilenberg dedi mi demedi mi çok iyi bilmiyorum açıkçası. Yalanladıysa da geç bile kaldı. Bazı olayları meşru hale getirmek için bazı yerlerin harekete geçtiği ilk defa olmuyor. MHK başkanı veya Uilenberg şimdiye kadar bir açıklama yapmalıydı. MHK'nın açıklamasında sanki biz suçlu gibiyiz. Her şey ortada kaldı.

YORUM YAZ