MENÜ

Fatih Terim onu istiyor! Sol anahtar Dalbert...

Sol bek arayan Galatasaray'da Asamoah'tan gelen olumsuz haberler üzerine rota Dalbert'e kaydı. Inter'de oynayan 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kiralanması konusunda teklif yapılacak.

Fatih Terim onu istiyor! Sol anahtar Dalbert...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sol bek mevkisi için kolları sıvadı ve kafasındaki ilk adayı İnter'den belirledi. Juventuslu Asamoah'tan gelen olumsuz haberler üzerine alternatiflere yönelen tecrübeli teknik adamın, İnter'de forma giyen Brezilyalı yıldız Dalbert Henrique Chagas Estevao için harekete geçti.

Transferle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın menfaatleri için kişisel dostluklarını da kullanacağını söyleyen Terim'in sezon başında Fransa'nın Nice ekibinden 20 milyon Euro'ya Inter'e transfer edilmesine karşsın yeterince forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncuyu, uygun bir bedelle kiralamak istediği öğrenildi.

Türkiye'den yurt dışına yapılan en pahalı transferler

GELİRSE DÖRDÜNCÜ BREZİLYALI OLACAK

Şu anki piyasa değeri 12 milyon Euro seviyesinde gözüken Dalbert için satın alma opsiyonu da gündeme alınacak. Galatasaray hem sol bek hem de orta sahanın solunda oynayabilen Brezilyalı oyuncuyu transfer edebilirse, Maicon, Fernando ve Mariano'nun ardından bu sezon transfer edilen 4. sambacı yıldız olacak.

Arda Turan sessizliğini bozdu: Galatasaray'dan başkasında oynamam

SADECE 3 KEZ 11'E GİREBİLDİ

Nice formasıyla geçen sezon 34 maça çıkıp 4 gol atan Dalbert, Inter'de uyum problemi yaşadı ve ikinci plana itildi. Serie A'da 18 maçın sadece 8'inde oynayan Sambacı, bunların sadece 3'ünde 11'de çıktı. İki kez 90 dakikayı tamamlayan Dalbert, oynadığı son 3 maçta toplam 52 dakika süre atabildi. Devler Ligi'nde 2 maçta toplam 47 dakika sahada kalan Dalbert yedek kalmaktan bir hayli mutsuz.

Kaynak: Habertürk

İşte Fatih Terim'in 2018 planı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ