MENÜ

Fatih Terim: Öndeki 4'lüye çok dikkat etmemiz lazım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor'un hücum hattının çok tehlikeli olduğunu belirten Terim, kazanmaları halinde çok büyük bir adım atacaklarını söyledi ve " Özellikle öndeki 4'lüye çok dikkat etmemiz lazım. Her takımın isteyeceği bir hücum hattına sahipler. Rakibimizin puan kaybetmesi, bizim geçen hafta moral bulmamız önemli. Kazanırsak büyük bir adım atmış olacağız. Oyuncularımız bunun bilincinde..." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: Öndeki 4'lüye çok dikkat etmemiz lazım

Fatih Terim'in maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Lig her gün daha heyecanlı hale geliyor. Herkes sırayla puan kaybediyor. Zevkli ve çekişmeli bir ligdeyiz. Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var. Özellikle öndeki 4'lüye çok dikkat etmemiz lazım. Her takımın isteyeceği bir hücum hattına sahipler. Rakibimizin puan kaybetmesi, bizim geçen hafta moral bulmamız önemli. Kazanırsak büyük bir adım atmış olacağız. Oyuncularımız bunun bilincinde...

Onyekuru bizim için çok önemli bir oyuncu. Eski sakatlığı yeniden nüksetti ama şiddetini yarın ya da öbür gün öğreneceğiz. Halil daha fazla oynayacak ama bugün Babel'i tercih ettim. Zaman zaman aynı kadroyla devam ediyoruz. Bu da son maça göre aynı sayılır. Bu durum Halil'den vazgeçtiğim anlamına asla gelmez. Geçen maç iyi de oynadı. O da Kerem de, Oğulcan da, Galatasaray formasını uzun zaman inşallah giyecekler.

Haberin Devamı

YORUM YAZ