MENÜ

Fatih Terim: Korkumuz yok

İspanyol gazetesi AS, Fatih Terim'in Real Madrid maçına yönelik şu sözlerini manşetine taşıdı: Biz cesur bir takımız ve hiç kimseden korkmuyoruz. Zorlu bir yolculuk olacak ama oyuncularıma güveniyorum.

Fatih Terim: Korkumuz yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’ndeki Real Madrid eşleşmesine yönelik açıklamaları, İspanyol gazetesi AS’ta manşete taşındı. İspanyol devinin hocası Jose Mourinho’ya övgüler yağdıran Terim, “Yaşadığı başarılara bakarsanız, Mourinho’nun ne kadar iyi bir taktik ustası olduğunu anlarsınız. Ona çok saygı duyuyorum. Ayrıca kişilik olarak da çok farklı biri. Bazı insanlar sizi tam olarak anlamaz, bazıları ise daha iyi anlar. Biz Mourinho ile anlaşabiliyoruz ve o benim arkadaşım” dedi. Kurayı zor olarak değerlendiren Terim, “Real Madrid dünyadaki en iyi takımlardan birisi. Geçen yıl lig şampiyonu oldular. Çok hızlı ve etkili yollarla atağa kalkıyorlar. Çok önemli oyunculara sahipler. Onları takdir ediyorum. Ancak mümkün olursa, biz de saygı duyulması gereken bir takım olduğumuzu ispatlayacağız” ifadesini kullandı.

‘Hem atak hem defans’

Real Madrid’e karşı hem atağı hem de defansı iyi yapmaları gerektiğini kaydeden Terim, “Bizim için çok zorlu bir yolculuk olacak, fakat ben oyuncularıma güveniyorum. Bu tür maçlarda iyi reaksiyon gösteriyorlar. Biz cesur bir takımız ve hiç kimseden korkmuyoruz” açıklamasını yaptı.

‘Futbolu kızlarımla konuşuyorum’

ELLE Dergisi için kızı Buse Terim’e röportaj veren Fatih Terim, “Keşke bir de oğlum olsaydı, ne güzel futbol konuşurduk diye düşündünüz mü?” sorusuna, “Hiç eksiklik hissetmedim, eksiklik hissetmeyi insanın isyanı olarak kabul ederim, bu da günahtır. Zaten ben ikinizle de sürekli futbol konuşuyorum. Ablan (Merve) gelip bir sürü soru ve tartışmayla beni karşılıyor, biliyorsun. Siz de benimle benim işimi yaşıyorsunuz” cevabını verdi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ