MENÜ

Fatih Terim: Kolayı değil zoru seçeriz

Fatih Terim, AS Gazetesi'ne verdiği röportajda, “Real Madrid'i elemek zor, kaybetmek kolay. Tabii ki kolayı değil, zoru tercih edeceğiz“ dedi.

Fatih Terim: Kolayı değil zoru seçeriz

Özgür Sancar, İspanyol AS Gazetesi adına Fatih Terim’le röportaj yaptı. Gazete bu röportaja sayfalarında geniş yer ayırdı. İşte İmparator’un Real Madrid maçıyla ilgili o sözleri:

"Saygı duyuyoruz ama...
"

“Real Madrid’in gücünü biliyoruz. Dünyanın en iyi iki takımından biri. Ama bu, teslim olacağız anlamına gelmez. Her maç 0-0 başlar. Çok önemli iki maç oynayacağız. Zoru başarmak çok güzeldir, keyiflidir. Kaybetmekse çok kolaydır. Tabii ki kolayı değil, zoru tercih edeceğiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak saygı duyulacak da bir iş yapmak istiyoruz.”

"Arena’yı Avrupa biliyor
"

“Arena’da, tüm Avrupa’nın yakından tanıdığı son derece centilmen ve aynı zamanda ateşli bir taraftar topluluğu olacak. Eminim ki o gece hem futbol, hem de atmosfer açısından unutulmaz bir gece olacak. Umarım hem oynayanlar hem de izleyenler için keyifli ve futbol dolu bir gece olsun.”

"Mourinho dostum"

“Jose Mourinho ile Porto’da görev yaptığı dönemden beri tanışırım. O dönemden beri samimi ve sıcak bir dostluğumuz var. Kayseri’ye geldiğinde iki dost karşılaştığında neler konuşursa, biz de onları konuştuk. Dostlar aralarındaki her konuştuklarını açıklasalar, dünyada dostluk kalmazdı. Çok önemli bir teknik direktör. Kendisine saygı duyuyorum. Büyük başarılara imza attı. Farklı bir kişiliğe sahip. Bazı insanlar onu anlamayabilir ancak biz anlaşabiliyoruz.”

"Korkumuz yok"

“Tüm oyuncularımız için Real Madrid’le oynamak önemli bir şans. Futbolcularımız da bunun farkında. Mutlaka hepimiz bu maça farklı bir konsantrasyonla hazırlanıyoruz. Tüm oyuncularımızın sahada çok farklı bir reaksiyon göstereceklerine inanıyorum. Bu maçları oynamaya alışıklar. Umuyorum ve inanıyorum ki tecrübenin ve alışkanlığın gereğini göstereceklerdir sahada. İyi bir sonuçla Madrid’ten çıkacağımızı düşünüyorum. Korkumuz yok.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ