MENÜ

Fatih Terim: İstek ve arzu vardı

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası Fatih Terim, "Bazı genç oyuncularımız ve uzun zamandır sıkıntılı olan oyuncularımızdan bir 11 yaptık. İstek ve arzudan memnunum. Her oyuncumu kazanmak arkadaşlarımla beraber ilk hedefimiz" diye konuştu.

Fatih Terim: İstek ve arzu vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında rotasyona gitti ve son oynadıkları Hatayspor maçının 11’ini tamamen değiştirdi. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı: "Bazı genç oyuncularımız ve uzun zamandır sıkıntılı olan oyuncularımızdan bir 11 yaptık. Formayı verdiğimiz oyuncu vermemeli ancak hoş görmemiz gereken bir durumdayız. Kimi koronavirüs geçirdi, kimi sakatlıktan döndü. İstek ve arzudan memnunum. Bazen sonuç odaklı oynamak önemlidir. Her ne kadar iyi oyuna sonuç kadar önem versek de Türkiye Kupası'nda bazen sonuç odaklı olmak lazım. Bunun herkes için iyi bir şans olduğunu bilmek lazım."

Haberin Devamı

'Herkes oynamış oldu'

"Bugün (dün) toleransla bakılacak bir gün. Beraber oynama alışkanlığını yakalıyoruz. Bu atmosferi devam ettirmek en önemli düşüncemiz. Mümkünse kayıpsız gitmek istiyoruz. Takım olma, beraber olma ve beraber oynama adına iyi ilerlerdik. Bu iyi oyunu oyuncular benimsedi. Bazı şeyler otomatik hale gelecek. Tüm takımı ve tüm oyuncularımı hazır tutmak istiyorum. Sezon başından beri Emin Bayram dahil herkes oynamış oldu. Her oyuncumu kazanmak arkadaşlarımla beraber ilk hedefimiz. Belki burada taraftarımız yok ama hepsi kalbimizde."

YORUM YAZ