MENÜ

Fatih Terim'in zafer planı hazır

Fatih hoca Konyaspor karşısında kazanan kadroyu bozmayacak. Bir sonraki Fenerbahçe derbisini şimdilik gündemine almayan Terim, Konya’yı Gomis, Belhanda, Feghouli ve Rodrigues dörtlüsüyle yıkmaya çalışacak.

Fatih Terim'in zafer planı hazır

Galatasaray artık tamamen Konyaspor maçına konsantre olmuş durumda. Takımın teknik patronu Fatih Terim, tüm planlarını 3 puan üzerine kuruyor. Yardımcılarıyla birlikte Konyaspor’u analiz eden tecrübeli hoca, izlenimlerini öğrencilerine de aktarmış durumda. Kadrosunu büyük ölçüde belirleyen Terim, kazanan takımı bozmayı düşünmüyor.

Pazar günkü mücadelede Gomis, Belhanda, Feghouli ve Rodrigues dörtlüsüyle Konya’yı mağlup etmeye çalışacak olan Fatih hoca, idmanlarda da tamamen hücum varyasyonları üzerinde duruyor.

Galatasaray'da büyük gün! Mustafa Cengiz ve kurmayları...

Orta sahada Selçuk ve Donk ikilisi, bu hücum dörtlüsünü destekleyecek. Beklerde Mariano ve Nagatomo, savunma göbeğinde de Maicon ve Serdar Aziz’in yerleri garanti.

Süper Loto sonuçları - MPİ 8 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları

Fernando’ya ekstra süre

Takımın orta sahadaki kilit isimlerinden Fernando’nun maç eksiğini kapatması ve bir an önce 11’deki yerine dönebilmesi için formül aranıyor. Fatih hoca, Karabük karşısında ikinci 45 dakikada şans tanıdığı Brezilyalı futbolcuya bu kez daha fazla süre verme niyetinde. Ancak 11’de değişiklik yapmayı düşünmeyen Terim, şu sıralarda Fernando’yu oyunda nasıl daha çok tutacağının hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'da Ali Öğüdücü ile yollar ayrıldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ