MENÜ

Fatih Terim hakkında flaş yorum!

Afilli Aşk dizisiyle en son karşımıza çıkan oyuncu Serkay Tütüncü, Fanatik Gazetesi Youtube kanalı için Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu SosyoFanatik programına konuk oldu. Ünlü oyuncu birbirinden samimi açıklamalarla kendi hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken, futbol konusundaki bilgisini konuşturdu! Galatasaraylı olan ünlü oyuncu, Fatih Terim ile ilgili övgüyle konuşurken en sevdiği ve sevmediği oyuncuları da açıkladı. Hepsi ve daha fazlasını YouTube kanalımızdan seyredebilirsiniz.

Fatih Terim hakkında flaş yorum!

Haberin Devamı

Serkay Tütüncü Fanatik Gazetesi Youtube kanalı için Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu SosyoFanatik programına konuk oldu! Afilli Aşk dizisinin başarılı oyuncusu, yaptığı samimi açıklamalarla bilinmeyenlerini ve enlerini açıkladı. Galatasaray'dan Göztepe'ye, Çocukluk döneminden hayallerine kadar bir çok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ