MENÜ

Fatih Terim: Etebo'dan gerçek bir orta saha olmasını istedim!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın geçiş oyunlarını iyi oynadığını bu yüzden savunmada hızlı oyuncuları tercih ettiğini belirten Terim, " Stoper bölgesinde hızlı oyuncuları tercih ettim. Stoper olarak daha hızlı olan Luyindama'yı tercih ettim. Zinde ve dinlenmiş olan Şener'i kullanmak istedik. Etebo'dan gerçek bir orta saha oyuncusu olmasını istedim. " dedi.

Fatih Terim: Etebo'dan gerçek bir orta saha olmasını istedim!

Fatih Terim'in maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Bu şartlar altında zemin iyi gibi duruyor ama karların erimesiyle balçık da olabilir. Bu, oyunu kontrol etmemizde negatif bir faktör olabilir. Isınmadan sonra göreceğiz. Futbolumuza tesir edecektir. Ama oynanmayacak bir saha değil.

Beşiktaş geçiş hücumlarını çok iyi yapıyor. Stoper bölgesinde hızlı oyuncuları tercih ettim. Stoper olarak daha hızlı olan Luyindama'yı tercih ettim. Zinde ve dinlenmiş olan Şener'i kullanmak istedik. Etebo'dan gerçek bir orta saha oyuncusu olmasını istedim. 52 gündür Babel yok. Malatya'da da fizik olarak eksik olduğunu gördük. İki Emre'yi hamle oyuncusu olarak bıraktık.

YORUM YAZ