MENÜ

Fatih Terim: En büyük kötülük

Aslan'ın hocası Terim'den sitem dolu sözler: “Galatasaray taraftarına sesleniyorum. Schalke grubunda yenilmemiş bir takım. Schalke bu değil. Schalke'yi öyle bir hale getirdik ki, bu bize yapılan en büyük kötülük. Biz Schalke'yi sürekli izliyoruz, ama şu bahsedilen 7-8 eksiği bir türlü bulamıyoruz!”

Fatih Terim: En büyük kötülük

Fatih Terim, Schalke maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında sözlerine, “Geçenlerde güzel bir şey okudum. Başarı tamamen şans işidir, inanmazsanız başarısızlara sorun” diyerek başladı ve aynı hızla devam etti. İşte Terim’in öne çıkan sözleri:

- Bugün özellikle Galatasaray taraftarına sesleniyorum. Schalke grubunda yenilmemiş bir takım. Schalke bu değil, Schalke’yi öyle bir hale getirdik ki, bu bize yapılan en büyük kötülük.

- Schalke’yi sürekli izliyoruz, ama şu bahsedilen 7-8 eksiği bir türlü bulamıyoruz!

- Schalke’ye sorsanız, onlar da bizimle eşleştikleri için çok mutlular. Biz de onların oynamak istediği bir rakibiz.

- Kafamda bir 11 belirlendi ve sadece bir yerde soru işaretim var. Drogba’nın Schalke karşısında ilk 11’de başlayıp başlamayacağına maçtan önce karar vereceğiz.

- İlk hedefimiz ilk 16’ydı. Bizim olduğumuz bir yerde hiç kimse umudunu kesmedi. Ben milli takımda görev yaptığım zaman da böyle oldu. İlk 8’e kalmak mutlu edecektir ama daha sonra yarı final hedef gösterilecektir.

- Bazen diyorum ki, insanları biz alıştırdık ve her zaman en tepeyi hedefledik. Bu sebeple de kimseye kızma ya da eleştirme hakkımız yok. Sneijder ve Drogba transferleri de bu hedefleri tetiklemiştir.

- Teknik direktörlerin formu da çok önemli. Allah’a şükür ben iyiyim, maça da çok konsantreyim. Benim formda olmam da çok önemli tabii ki.

- Sadece başkanımız değil, diğer yönetici arkadaşlarımız da gruptan çıkamamamızın başarısızlık olacağını söyledi. Çok şükür, oraları aştık.

- Sezon başında koyulan hedeflere baktığımız zaman şu anda iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Bunu ne başkanın ne de başka birilerinin söylemesine gerek yok. Biz zaten başarısızlıkları söylüyoruz. Çok şükür tartışma ortamı şu anda yok.

- Muhakkak ki Drogba, Sneijder ve Burak konuşulması gereken isimler ama orada bir Selçuk var ki, hem Türkiye’de hem Avrupa’da koyduğu performans ortada. Selçuk’tan bahsedilmesini isterim açıkçası.

Haberin Devamı
YORUM YAZ