MENÜ

Fatih Terim'den özel hazırlık!

Galatasaray zorlu fikstüre giriyor. Sarı kırmızılıların bu programına ise teknik direktör Fatih Terim özel olarak hazırlanıyor.

Fatih Terim'den özel hazırlık!

Süper Lig’de liderlik koltuğunda 24. haftayı geride bırakan Galatasaray'ın fikstürü de bir hayli zorlaşıyor. Yeni hocası Sergen Yalçın ile maça çıkacak olan Konyaspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar ardından da F.Bahçe deplasmanında olacak. Sırasıyla Trabzon, Gençlerbirliği ve Başakşehir karşısında üçer puan arayacak olan G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim de bu zorlu süreç öncesinde kampa girdi!

Deneyimli teknik adam bu kritik süreçten en az puan kaybıyla çıkmanın hesaplarına başladı. Ligin son haftaları yaklaştıkça gerek şampiyonluk gerekse de küme düşme hattındaki maçların daha da zorlu olacağını bilen Terim, şampiyonluktaki rakipleri ile de oynayacağı maçlar için hazırlıklara başladı.

Galatasaray UEFA'dan ceza alacak mı, almayacak mı?

BASKIYI KIRACAK

Takıma Karabük galibiyeti sonrasında izin veren deneyimli çalıştırıcı kendisi ise 5 maçlık zorlu periyoda hazırlanıyor. Kafasında bu maçlarla ilgili taktik planlarını yapan, oyun şablonlarını şimdiden düşünen Fatih Terim, özellikle şampiyonluktaki rakipleri F.Bahçe ve Başakşehir ile oynayacakları karşılaşmalarda da en az kayıp ile maçları bitirmek istiyor.

Yıllardır Kadıköy deplasmanında kazanamayan takımını bu maça da hazırlarken baskıyı kırmak adına sert demeç vermeyen Terim, uzak hedefler yerine haftalık planlarla da yola devam ediyor. Kendisi önceden hazırlıklarını yapsa da takımına bunu yansıtmayan deneyimli çalıştırıcı, ilk etapta Konya maçını kazanıp F.Bahçe deplasmanına puan avantajı ile çıkmak istiyor.

Kaynak: Şampiy10

Instagram’ın kralı Galatasaray


Mustafa Cengiz, Kadıköy'e gidecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ