MENÜ

Fatih Terim'den müthiş tempo

Muslera'lı Uruguay ve Taffarel'li Brezilya'nın maçlarını izlemek için Rusya'ya giden Fatih Terim, Türkiye'ye döndükten sonra ayağının tozuyla İsviçre’ye geçti, neredeyse 1 günde 13 bin km mesafe kat etti.

Fatih Terim'den müthiş tempo

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, öğrencilerini hiçbir yerde yalnız bırakmıyor... Tecrübeli hoca, Muslera’lı Uruguay’ı ve Taffarel’li Brezilya’yı Dünya Kupası çeyrek final maçlarında izlemek üzere, takımın izin gününde Rusya’ya gitti. Her iki karşılaşmayı da tribünden takip eden Term, maçların ardından Türkiye’ye döndü. Dün sabah da Galatasaray kafilesiyle birlikte İsviçre’ye geçen Terim, havada 13 bin kilometre mesafe kat etmiş oldu.

‘Esas çalışmalar başlıyor’

Havalimanında basın mensuplarına konuşan Terim, “Bir haftadan fazladır burada çalışıyoruz. Şimdi esas çalışmalarımız ve hazırlık maçlarımız için İsviçre’ye gidiyoruz. Tüm Galatasaraylılara ve Türk futboluna hayırlı bir sezon diliyorum” açıklamasını yaptı.

İki Aslan’ı alıp döndü!

Fatih hocanın tribüne gelişi, Brezilya ve Uruguay’a pek uğurlu gelmedi. Muslera, Fransa maçında Griezmann’ın şutunda topu ellerinden kaçırarak turnuvanın en kötü gollerinden birini yedi ve elendiler. Taffarel’in kaleci antrenörlüğü yaptığı Brezilya da, sürpriz bir şekilde Belçika’ya 2-1 mağlup oldu ve Rusya’ya veda etti. Böylece bu iki ismin Galatasaray kampına dönüş süreci de erkene çekilmiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ