MENÜ

Fatih Terim'den futbolcularına: İç-dış hiç fark etmez!

Fatih hoca dış sahada sıkıntı yaşayan oyuncularını, Gençlerbirliği deplasmanı öncesi şu sözlerle motive etti: “Trabzon maçında oynadığınız gibi oynarsanız,iç-dış farketmez, hiç sıkıntı yaşamazsınız. Kazanmak zorundayız, kazanacaksınız!”

Fatih Terim'den futbolcularına: İç-dış hiç fark etmez!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği deplasmanı öncesi takımını 3 puan parolasıyla zorlu mücadeleye hazırlıyor.

Tecrübeli hoca, bu sezon dış saha maçlarında kazanmakta zorlanan oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Trabzonspor maçında oynadığınız gibi oynarsanız, iç-dış fark etmez, hiç sıkıntı yaşamazsınız. Ben çalıştıklarımızı, konuştuklarımızı yine sahada uygulayacağınıza inanıyorum. Şampiyon olmak istiyorsak, artık her maçımız final, hepsini kazanmak zorundayız ve kazanacaksınız. Sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandı. Futbolcular da bu konuşmanın ardından omuz omuza vererek galibiyet yemini etti.

Önlem yok, baskı var

Terim oyuncularına son taktik provayı bugün yaptıracak. Deneyimli teknik adam, Gençler’e karşı önlem almaktan ziyade, takımından yine kendi futbolunu oynayıp, rakibi baskı altında tutmasını istiyor.

Cenk Tosun kaçırdı, Everton berabere kaldı

Tercih yine Mariano

Sağ bekte bu kez Linnes mi, Mariano mu sorusu sorulmayacak. Fatih hoca, taktik provalarda hep Mariano’ya şans verdi. Trabzon maçına performansıyla damgasını vuran Brezilyalı futbolcu, Gençlerbirliği karşısında da Aslan’ın önemli kozlarından biri olacak.

Taraftarlar yalnız bırakmıyor

Galatasaray’ı Başkent deplasmanında yine taraftarı yalnız bırakmayacak. Sarı- Kırmızılı renklere gönül verenler, İstanbul’dan otobüslerle Ankara’ya gidecek. Ayrıca Başkent ve çevresindeki şehirlerden de çok sayıda taraftarın, tamamı tribünden destek vermeye hazırlandığı öğrenildi.

Metin Karabaş

Beşiktaş'tan Okay Yokuşlu bombası



Haberin Devamı
YORUM YAZ