MENÜ

Fatih Terim: Aynı ruhu istiyorum

Terim, Tuzla galibiyetini bir kırılma anı olarak görüyor. Oyuncularıyla toplantı yapan tecrübeli hoca, “Rakibin 2. ligde olması mühim değil. Siz aynı mücadeleyi, aynı ruhu ortaya koyarsanız, her maçı kazanırsınız” dedi.

Fatih Terim: Aynı ruhu istiyorum

Ziraat Türkiye Kupası’nda haftayı 4-0’lık Tuzlaspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray’da, maç sonu çıkan olaylar camiayı kenetlerken, teknik patron Fatih Terim bunu bir kırılma anı olarak görüyor. Son antrenmanda oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Emeğinizden ve isteğinizden dolayı hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Rakibin 2. ligde olması mühim değil. Burada önemli olan sizin düşünceniz, konsantrasyon ve motivasyonunuz. Siz aynı mücadeleyi, aynı ruhu ortaya koyarsanız, her maçı kazanırsınız. Sizden yine bu anlayışla yola devam etmenizi istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kazanan takımı bozmayacak

Bu arada Terim’in, Ankaragücü karşısında son dakikalarda yenen 2 gole rağmen hem o mücadelede hem de Tuzlaspor karşısında sahaya sürdüğü 11’de çok fazla değişiklik yapmayı düşünmediği öğrenildi. Tecrübeli hoca, sakatlığı düzelen isimlerden başta Babel olmak üzere Marcao ve Lemina’yı 11’e dahil etmeyi planlıyor. Ancak son karar maç saatine doğru verilecek.

YORUM YAZ