MENÜ

Fatih Terim: 45 değil 90 dakika baskı

Antalya maçının ilk 45 dakikasından çok memnun olan, ikinci yarıda ise hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Terim, öğrencileriyle son konuşmasında, “Bu kez 45 değil, 90 dakika önde baskı istiyorum. Rakibe nefes aldırmayacaksınız. Çünkü Galatasaray böyle oynamalı” dedi.

Fatih Terim: 45 değil 90 dakika baskı

Florya’da varsa yoksa Kasımpaşa maçı... Antalyaspor’u yenerek Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Sarı-Kırmızılılar, bu kez Kasımpaşa’yı mağlup edip zirvedeki yerini korumak istiyor. Teknik patron Fatih Terim, bu hedef doğrultusunda ipleri sıkı tutuyor.

Cim Bom dün Florya’da çok yoğun tempolu bir antrenman gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca, çalışma sonrası öğrencileriyle bir toplantı yaparken, “Antalyaspor maçındaki 45 dakikalık performans için hepinizi tebrik etmiştim. Ama açıkçası ikinci yarı tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu kez 45 değil, 90 dakika önde baskı istiyorum. Yeri geldiğinde rakibe nefes aldırmayacaksınız. Sert savunma, kanatları iyi kullanarak, zaman zaman uzaktan şutlarda Kasımpaşa’yı bunaltmalıyız. Çünkü Galatasaray böyle oynamalı” ifadelerini kullandı.

‘Tek bir topa vurdurmayın’

Fatih hoca dünkü idmanda Maicon ve Donk’la bir süre görüştü. Terim, stoper ve ön liberoda oynayacak iki futbolcuya, “Havadan, yandan, frikikten fark etmez. Tek bir topa bile vurdurmayın. Basit goller görmek istemiyorum” sözleriyle uyarıda bulundu.

Metin Karabaş

Galatasaray yönetiminden nezaket ziyaretleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ