MENÜ

Fatih Karagümrük'te Şenol Can dönemi sona erdi

Süper Lig'de son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan Fatih Karagümrük'te fatura teknik direktör Şenol Can'a kesildi. İstanbul ekibi, üst üste alınan Ankaragücü ve Sivasspor mağlubiyetlerinin ardından genç hoca ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Fatih Karagümrük'te Şenol Can dönemi sona erdi

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te son dakika gelişmesi... İstanbul temsilcisi, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Şenol Can ile yollarını ayırdı. Son 6 maçtan 1 galibiyet çıkaran ve üst üste Ankaragücü ve Sivasspor'a kaybeden Karagümrük, genç teknik adama karşılıklı anlaşarak veda etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Ömer Erdoğan'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve ilk teknik adamlık deneyimini Karagümrük'te yaşayan Şenol Can, İstanbul ekibinin 36 yıllık Süper Lig hasretine son vermişti.

Fatih Karagümrükte Şenol Can dönemi sona erdi

37 yaşındaki teknik direktör, Karagümrük'ün başında çıktığı 38 maçta 1.58 puan ortalaması yakaladı.

Futbolculu döneminde Karagümrük'ün Spor Toto 1. Lig, teknik adamlık döneminde ise Süper Lig vizesi almasına katkı sağlayan Şenol Can'a güvendiğini dile getiren İstanbul ekibinin başkanı Süleyman Hurma, sezon başı şu açıklamayı yapmıştı:

Fatih Karagümrükte Şenol Can dönemi sona erdi

"Benim hayat felsefeme göre ya en iyisini alırsın ya da en iyi olma olasılığı bulunanları. En iyisini almak için imkanlarımız söz konusu olmuyor. En iyi olmasını beklediğim insanları alıyorum. Bunların bazıları çok iyi hoca oluyor. Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam ve Şota Arveladze bunlardan bazıları. Şenol hoca çok iyi iş çıkardı. Çok kritik bir zamanda önemli bir işe imza attı. Teknik ekibi değiştirme düşüncemiz yok. Şenol Can ile yola devam edeceğiz. Belki bu ekibi biraz daha güçlendirebiliriz."

Haberin Devamı

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ