MENÜ

Faruk Süren'den adaylık açıklaması

Camianın önde gelen isimlerinden Ali Dürüst, Atilla Donat, Ebru Köksal ve Fatih Altaylı ile bir araya gelen Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, yönetime aday olup olmayacağı konusundaki spekülasyonlar üzerine önemli açıklama yaptı.

Faruk Süren'den adaylık açıklaması

Galatasaray'da, 'olağanüstü kongre' seslerinin giderek yükseldiği şu dönemde, camianın önemli isimlerinden Faruk Süren, Ali Dürüst, Atilla Donat, Fatih Altaylı ve Ebru Köksal'ın geçtiğimiz cuma günü öğle yemeğinde buluşması 'yeni bir oluşum' söylentilerini beraberinde getirdi.

Konu ile ilgili olarak Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan eski başkan Süren, yönetime talip olup olmayacakları yönündeki soruya net bir yanıt verirken, başkan Dursun Özbek'e önemli tavsiyelerde bulundu. Süren, şunları söyledi:

"GÖREVE ADAY DEĞİLİZ ANCAK..."

"Öncelikle şunu söyleyeyim göreve aday değiliz. Bir oluşum vesaire de yok... Dursun Özbek başkanı da arayıp bunu söyleyeceğim. Galatasaray'ın başında iyi niyetli ancak tecrübe eksikliği yaşayan bir yönetim var. Elbette Galatasaray'da bizim de hoşumuza gitmeyen taraflar var. Ama göreve aday değiliz.

Galatasaray'ın şu dönemde birleşmeye ihtiyacı var. İçeride hala kişisel çekişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın yıllardır en büyük problemi kişisel, sığ ve anlamsız çekişmeler. Galatasaray'ın ortak aklı buna bir çözüm bulmalı."

Haberin Devamı
YORUM YAZ