MENÜ

Faruk Süren: Bu yönetimle bu iş olmaz

Duygun Yarsuvat’ın ekip çalışmasına tam destek verdiğini belirten eski başkan Faruk Süren, Dursun Özbek ve kurmaylarını eleştirdi: “Galatasaray’ın sorunları, bu yönetimin üstesinden geleceği gibi değil”

Faruk Süren: Bu yönetimle bu iş olmaz

Efsane başkanlardan Faruk Süren’in, Duygun Yarsuvat’ın yeni ekip kurarak başkanlığa aday olma çalışmalarına tam destek verdiğini okurlarımıza duyurmuştuk. Dün bu konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

17 Mayıs buluşması sonrasında konuşan Süren, “Galatasaray’ın sorunları bu yönetimin üstesinden geleceği gibi değil. Yaptıkları bazı çalışmalar da tamamen oyalama niteliğinde. Bir antrenör dahi bulacak durumda değiller, çünkü işi bilmiyorlar. Duygun Başkan ile beraberim, sürekli görüşüyoruz. Camianın da desteğini sağlayacak bir ekip oluşturursa kendisini desteklediğimi her zaman söyledim. Benim, yönetim kurulunda olup olmamam önemli değil. Fikir ve stratejik olarak Yarsuvat ile beraberim” dedi.

1600 imza gerekiyor

Bu arada Dursun Özbek’in seçim kararı almaması durumunda, olağanüstü kongre için gerekli 1600 imzanın toplanması için de çalışmalar sürüyor.

Son seçimde Dursun Özbek’e karşı aday olan Ahmet Özdoğan ise imza toplamak için ilk imzayı Duygun Yarsuvat’ın atması halinde gerekli 1600 imzanın 4-5 gün içerisinde toplanabileceğini belirtti ve bu işi seçimde Dursun Özbek’i destekleyen Yarsuvat’ın başlatması gerektiği yönündeki görüşünü tekrarladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ