MENÜ

Farmar gitti Huertas geliyor

Anadolu Efes'in Amerikalı yıldızı Jordan Farmar eski takımı Los Angeles Lakers ile anlaştı. Efes, bonservis için 500 bin dolar talep ederken, Barcelona'nın Brezilyalısı Huertas'ı gündemine aldı

Farmar gitti Huertas geliyor

Anadolu Efes’in gelecek yıl için kadro yapılanması devam ediyor. Jordan Farmar’ın durumuna göre hareket edeceklerini belirten Lacivert-Beyazlılar’da, Amerikalı oyuncunun da akıbeti belli oluyor. Farmar, eski kulübü Los Angeles Lakers ile yeniden anlaştığını ve takımdan ayrılacağını açıkladı. Bu transferde tek engel, Farmar’ın sözleşmesinde bulunan 500 bin dolarlık madde. Lakers bu ücret için Efes’ten indirim beklerken, Lacivert-Beyazlılar da oyun kurucu arayışlarına hız verdi.

Listede ‘Cook’ da var

Anadolu Efes, iki yıldır Barcelona forması giyen Brezilyalı Huertas’a teklif götürdü. Kerem Tunçeri’nin de takımdan ayrılması nedeniyle yedek oyun kurucu olarak da Milano’nun tecrübeli Amerikalısı Omar Cook listeye alındı. Bütçe küçültmek isteyen ve yılda 3.5 milyon dolara yakın ücret ödenen Farmar’ı büyük olasılıkla bırakacak olan Efes, Huertas ve Cook’la bu boşluğu doldurmayı planlıyor. Efes, ayrıca Banvit’in Türk statüsünde oynayan Amerikalısı Keith Simmons için Bandırma ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ