MENÜ

Falcao'nun maliyeti dudak uçuklattı!

Gazetemiz Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, transferi yılan hikayesine dönen Falcao ile ilgili olarak ''Evet menajerler 3.5 milyon Euro civarında para alacak Galatasaray’dan. Oyuncu da imza parası olarak sadece 2.5 – 3 milyon civarında para alacak. Monaco’yu bilmiyoruz. O da en son 4-5 milyon Euro civarındaydı. Galatasaray Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı zaman herhalde 20 milyon Euro’nun üstünde bir maliyeti olacak'' dedi.

Fanatik Sahada - Galatasaray programında Gazetemiz editörü Yakup Çınar ve gazetemiz Galatasaray muhabiri Metin Karabaş Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Falcao'nun maliyeti

Yakup Çınar: Falcao’da sıkıntı şimdi kesin para istiyor onu biliyoruz Monaco para isteyecek onu biliyoruz. Bedavaya bırakacak değil. Ekstra imza parası ve menajerlerinin de yüksek ücretleri mutlaka vardır değil mi?

Metin Karabaş: Evet menajerler 3.5 milyon Euro civarında para alacak Galatasaray’dan. Oyuncu da imza parası olarak sadece 2.5 – 3 milyon civarında para alacak. Monaco’yu bilmiyoruz. O da en son 4-5 milyon Euro civarındaydı. Galatasaray Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı zaman herhalde 20 milyon Euro’nun üstünde bir maliyeti olacak.

Yakup Çınar: Ben hatta şunu bile duydum Ahmet Bulut biliyorsun uzun süredir Türkiye’de iş yapmıyor. Beşiktaş’la arası bozuk alacaklarından dolayı ki Galatasaray’la da arası bozuldu alacaklarından dolayı. Hatta bir ara kulübü icraya verme durumu falan da vardı. Gerçekleşmedi ama iş yapamıyordu Galatasaray’a parasını alamadığı için. Şimdi bu Falcao olayında menajerler parayı peşin istiyorlar ben onu duydum mesela. Bahsettiğimiz menajer Jorge Mendes yani.

Haberin Devamı

Metin Karabaş: Falcao da yıllık parasının önemli bir kısmını peşin alacak zaten geldiği zaman.

Yakup Çınar: Bunlarda baktığımız zaman kulübü zorlayan şeyler.

Metin Karabaş: O zaman çıksın yöneticiler desin ki: Biz Falcao ile görüştük bize çıkan maliyet bu. Monaco bu kadar istedi, Falcao bu kadar nakit istedi. Biz bu parayı veremediğimiz için Falcao’yu alamadık” diyecek ve konu kapanacak. Hemen yerine başka birini bakacak. Ya alamaya bilirsin Falcao’yu bu çok normal Yakup Falcao’yu transfer etmek kolay bir şey değil.

Yakup Çınar: Değil kesinlikle maliyeti çok yüksek bir kere.

Metin Karabaş: Ama sen %99 bitti diyorsun Denizli maçının ardından. %1 ne o %1 neden hala? Bunu resmi ağız söylüyor ben söylemiyorum ki. Duyum da değil ben böyle duydum da demiyorum orada kaydı var.

YORUM YAZ