MENÜ

'Falcao elektriği bugün Türk Telekom Stadı'nda hissedilecek'

Süper Lig'de 14. haftanın en önemli maçlarından biri olan Galatasaray - Alanyaspor maçı öncesi, gazetemiz editörü Yakup Çınar, Fanatik TV'de Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı. Sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan ancak Sarı - Kırmızılı taraftarların sahada görmek için sabırsızlandığı Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao için Yakup Çınar, 'Falcao'nun elektriği bugün Türk Telekom Stadı'nda hissedilecek.' dedi.

Gazetemiz editörü Yakup Çınar, Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'yu gündeme aldı. Yakup Çınar, Galatasaray - Alanyaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunurken taraftarların sahada görmek için sabırsızlandığı ancak sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Falcao için 'Galatasaray taraftarı heyecanla Falcao'yu bekliyordu. Bugün belki sahada olamayacak ama onun elektriği bence Türk Telekom Stadı'nda hissedilecek. ' dedi.

Haberin Devamı

Radamel Falcao'nun kadroda olması ihtimalini değerlendiren Yakup Çınar, 'Maç 2-0 olursa , rahatlarsa Fatih Hoca Falcao'yu alabilir. En azından biraz oyuncuyu görme açısından. Eğer maç sıkıntılı bir durumda olursa oyuncuyu oyuna alıp da riske eder mi etmez mi bilemiyoruz. Son iki antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. Bence Galatasaray rahat bir skor yakalarsa o zaman oyuna dahil olabilir. Ama bence Falcao'nun birkaç haftaya daha ihtiyacı var' dedi.

YORUM YAZ