MENÜ

Facebook'a yeni işlev yolda!

Facebook'a yakında geleceği anlaşılan bu işlev, paylaşımları "kaçırmayı" tarihe karıştıracak!

Facebook'a yeni işlev yolda!

Facebook geçtiğimiz yıl çok pratik bir "sessize alma" özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar bazı insanlardan ve sayfalardan gelen haberleri onları arkadaşlıktan çıkarmadan engelleyebildiler.

Haberin Devamı

Sosyal dev bugünlerde ise "İlk Gör" ("See First") adında yeni bir fonksiyonu test etmeye başladı. TechCrunch'a göre, işlevi etkin hale getirmek için kullanıcıların sadece arkadaşlarının ya da ilgili sayfanın "Takip Et" düğmesine basıp menüde çıkan oradan da "İlk Gör" ibaresini seçmeleri yeterli olacak. Böylece bu kişinin gönderileri, gözden kaçırmamanız için haber kaynağınızda her zaman en üstte görüntülenecek.


Yeni hizmet şu anda tam anlamıyla kullanıma açılmış değil. Yaptığımız denemelerde haber kaynağımızda bu yeni menüye ulaşamadık. Zaten Facebook da yaptığı açıklamada işlevin henüz tamamen kullanıma açılmadığını teyit etmişti: "Facebook olarak her daim kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Şu sıralarda Haber Kaynağı'nızda belirli bir kişi ya da sayfadan gelecek haberleri öne almayı sağlayan bir uygulamayı test etmekteyiz."

Facebook, yeniliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Resimlerle: Fotoğraflarla Facebook ofisleri

Kaynak: CHIP Online

YORUM YAZ