MENÜ

Fabri transferi resmen açıkladı

Beşiktaş'ta Fabri dönemi kapanıyor. 2 sezondur Siyah-Beyazlı ekibin forması giyen İspanyol kaleci, Premier Lig'in yolunu tutuyor. Tecrübeli file bekçisi, Krasnador ile oynanan hazırlık maçı sonrası A Spor'a yaptığı açıklamada transferi doğruladı ve Premier Lig'de forma giymek istediğini belirtti.

Fabri transferi resmen açıkladı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, hazırlık kampının son maçında Krasnodar'la karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlı ekip mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ta ayrılması gündemde olan İspanyol kaleci Fabri, A Spor'a yaptığı açıklamada transferi doğruladı ve Premier Lig'de forma giymek istediğini belirtti.

İşte Fabri'nin açıklaması:

"Bildiğiniz gibi Premier Lig çok büyük bir lig. Benim de ilgilendiğim bir lig. Fulham ve Beşiktaş arasında görüşmeler sürüyor. Ben de Premier Lig'de oynamak istiyorum. Sözlü olarak belirli anlaşmalar yapıldı. Bütün Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Tolga Zengin, ağabeyimdir. Çok şey öğrendim kendisinden. Beşiktaş'ın kalesi emin ellerde."

Fulham, Fabri için Beşiktaş'la anlaştı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ