MENÜ

Fabio Capello'dan çarpıcı açıklamalar

Neil Ashton, Sun gazetesine transfer oldu ve ilk röportajını eski İngiltere Milli Takım hocası Fabio Capello ile yaptı.

Fabio Capello'dan çarpıcı açıklamalar

Senelerdir Daily Mail'e yazan ve hâlâ amatör futbol oynayan Neil Ashton, Sun gazetesine transfer oldu ve ilk röportajını eski İngiltere Milli Takım hocası Fabio Capello ile yaptı. Müsadesini aldıktan sonra Capello neler demiş bir bakalım;

İngiliz futbolcular ne zaman kaybetseler kabahati başkalarında ararlar. Bu sizin futbol kültürünüz. Dünya kupasında oyuncular çok sıkıldılar ve bana ilettiler sıkıntılarını. Kendilerini hala kadınların peşinde koşmak için burada bulunmadıklarını söyleyince konuyu değiştirdiler.

AKLIMDA KALAN EN İYİ ANIM

Walcott'un hat-trick yaptığı maçı 4-1 kazandık Hırvatistana karşı. Hırvatistan çok iyi bir takımdı ve bizim de önemli bir takım olduğumuzu düşündüm fakat yanılmışım.

EN KÖTÜ ANIM

2010 Dünya Kupası'nda Almanya'ya 4-1 yenildik. Lampard'ın iptal edilen golüne kadar iyi oynadık. Takım olarak çok çalıştık fakat yeterli olmadı.

DAVİD BECKHAM ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU VE İNSAN

Capello neden şu anda Beckham'ın İngiliz Milli Takımı'nda yardımcı olmadığı sorusuna cevap arıyor. Bugüne kadar İngiliz Milli Takımı'nda oynamaktan çok zevk alan bir futbolcu daha görmedim David'ten başka.

OYUNCULAR SAKLANIYOR

İngiliz futbolcular sorumluluk almaları gereken yerde saklanmayı tercih ediyorlar.

Ardından topun kendilerine gelmesini istemiyorlar. Bu nedenle performansları düşük oluyor. Futbol Federasyonu futbolcuların neden düşük performansla oynadıklarına bir çare bulması gerekiyor.

JOHN TERRY'NİN ARKASINDA DURDUĞUM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM

Bana Terry konusunda tarafsız kalmam söylendi ve hiçbir şekilde kadroya almamam bildirildi federasyon tarafından.

Ben Terry'nin kaptan olmasını istedim. Anton Ferdinanda söylediği ırkçı sözler nedeniyle 4 maç ceza aldı ve 220 bin pound ödedi. Hala Terry ile dostluğum devam ediyor. Terry harika bir kaptandı. Telefonla ve textle görüşüyoruz.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ