MENÜ

Evlere Şenlik!

İlk kez FANATİK'in duyurduğu, Volkan'ın Bursaspor deplasmanında oynamayacağı haberi Trabzonspor'da şok etkisi yaratırken, teknik direktör Şenol Güneş'in de bu durumu Moskova'da öğrendiği ileri sürüldü.

Evlere Şenlik!

Trabzonspor, Bursaspor deplasmanında çok önemli iki puan kaybederken, Yeşil-Beyazlı ekipten transfer edilen Volkan Şen kendi isteğiyle bu maçta forma giymedi. Gazeteniz Fanatik, konuyu günler öncesinden okuyucularına duyururken, Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş’in durumdan Rusya’da haberinin olduğu ileri sürüldü. Trabzonspor’un CSKA Moskova ile deplasmanda oynadığı maç sonrasında kurmaylarının konuyla ilgili bilgi verdiği teknik direktör Şenol Güneş’in şaşkınlığını gözleyemediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Yorum yapmak bile istemedi

Bordo-Mavili ekibin hocası Şenol Güneş maçtan sonra konuyla ilgili olarak konuşmak istemediğini belirterek, “Volkan Şen’i ben isteseydim oynatabilirdim. Çünkü sözleşmeyle bizi bağlayan bir durum yok. Ancak verilen sözler var. Bunu şimdi değil daha sonra konuşuruz. Şu an bunun zamanı değil” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ