MENÜ

Evkur Yeni Malatyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

TFF 1. Lig temsilcisi, Bandırmaspor karşısında kaybettiği 3 puanın üzüntüsünü yaşıyor. Malatya temsilcisi, son 4 haftada 11 puan kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’da Bandırmaspor karşısında kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Geçen hafta deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup olan Malatya temsilcisi, bu hafta da sahasında Bandırmaspor’a 1-0 yenildi. Bandırmaspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan ve bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen sarı-siyahlılar, 20. dakikada Atabey Çiçek’in golüne karşılık veremeyince karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı ve
taraftarını üzdü.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda son haftalarda istediği sonuçları alamayan Malatya temsilcisi, son 4 haftada 11 puan kaybetti. Sarı-siyahlılar puan kaybıyla elinde bulundurduğu liderliği de averajla Boluspor’a kaptırdı. Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki Malatya ekibi, 14 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı, 26 puan topladı.

Sahasındaki ilk mağlubiyet

TFF 1. Lig’de averajla Boluspor’un ardından ikinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 14 haftalık süreçte 7 iç saha maçına çıktı. Sahasındaki ilk mağlubiyetini Bandırmaspor karşısında alan sarı-siyahlılar, iç sahada oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet aldı, 16 puan topladı. Rakip ağları 11 kez havalandıran
sarı-siyahlılar, kalesinde ise 5 gol gördü. Malatya temsilcisi, ligin 15. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ