MENÜ

'Evet kötü oynuyoruz'

Elazığspor maçı sonrası Fenerbahçe resmi sitesinden sıcağı sıcağına açıklama yapıldı.

'Evet kötü oynuyoruz'

“Son haftalarda büyük Fenerbahçe taraftarı ve futbol kamuoyunu tatmin edecek bir futbol sergilemediğimiz yolundaki görüşlere katılmaktayız...”

“Ancak adil yarışma hakkımıza yönelik stratejik kararların farkındayız. Bir başka ‘Operasyon’u daha kaldıracak sabır ve sükunete sahip değiliz!”

Elazığspor maçının son düdüğünün ardından Fenerbahçe’nin resmi sitesinden sert bir açıklama yapıldı. Hakemler ve federasyon hedef alındı, özeleştiri de vardı! Teknik direktör Ersun Yanal, son haftalarda kadro tercihleriyle nedeniyle eleştirilirken, Sarı-Lacivertliler de şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle belirtmek isteriz ki, son haftalarda çeşitli nedenlerden dolayı Büyük Fenerbahçe taraftarını ve futbol kamuoyunu tatmin edecek nitelikte bir futbol sergileyemediğimiz yolundaki görüşlere katılmakla birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haftalardır futbolcularımızın emeklerine ve daha da önemlisi adil mücadele ve adil yarışma hakkımıza yönelik verilen stratejik kararların da farkındayız”.

‘Tesadüf’ ve ‘formsuzluk’ değil

“TFF Yönetim Kurulu başta olmak üzere, ilgili tüm yönetsel kurum ve kişilerden hiçbir talebimiz olmamakla birlikte artık ‘Tesadüf’ ve ‘Formsuzluk’ ile açıklanamayacak nitelik ve vahametteki bu kararları alan yetkili ve sorumluların derhal gereğini yapmasını, aksi taktirde Fenerbahçe camiasının bir başka ‘Operasyon’u daha kaldıracak sabıra ve sükunete sahip olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşırız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ