MENÜ

Evet, Emre Can bu hafta bitiyor

Bayern Münih'li yıldızın menaceri Reza Fazeli FANATİK'e konuştu: Uzun süredir Galatasaray ile görüşüyoruz. Resmi teklif de ulaştı. Bu hafta kulüp ile masaya oturacağız, adresimiz netleşecek.

Evet, Emre Can bu hafta bitiyor

FANATİK, Galatasaray’ın son gözdesi Emre Can’ın yetkilerini elinde bulunduran ünlü menacer Reza Fazeli’ye ve son dakika gelişmelerine ulaştı. Bayern Münih’in 19 yaşındaki yıldızına Sarı-Kırmızılı ekibin resmi teklifi yaptığını doğrulayarak söze giren Fazeli, transferde karar haftasına girildiğini belirtti. İşte Fatih Terim’in son prensinin menacerinden FANATİK’e özel açıklamalar:

‘Sürekli oynamalı’

“Evet, Galatasaray’dan Emre Can için resmi teklif geldi. Bu transferle ilgili olarak uzun zamandır konuşuyoruz. Galatasaray Emre Can’ın satış opsiyonunu istiyor. Ancak Bayern Münih buna hiç sıcak bakmıyor. Emre Can bir kulübe giderse, kiralık olarak gidecek.
Bir kulübe giderse diyorum çünkü Türkiye’den Beşiktaş ve birkaç Alman kulübü de istiyor. Emre Can’ın tercihi de düzenli olarak forma giyebileceği bir takımdan yana olacaktır. Bayern Münihli yöneticilerle bir araya geleceğiz ve bu hafta Emre Can’ın gelecek sezon hangi kulüpte forma giyeceği netlik kazanacak.”

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ