MENÜ

"Ever Banega ismi Galatasaray'a mutlaka fayda sağlar"

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte son şampiyon Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda ön olana çıkan isimlerden biri de Ever Banega... Editörümüz Caner İşbeğendiren, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Transfer programında Ever Banega ismini değerlendirdi.

Son şampiyon Galatasaray, transfer sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda ön olana çıkan isimlerden biri de Ever Banega...

Haberin Devamı

Editörümüz Caner İşbeğendiren, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Transfer programında Ever Banega ismini değerlendirdi.

Banega'nın kendisini ispatlamış bir isim olduğunu ifade eden Banega, "Bildiğimiz tanıdığımız bir isim. Arjantin milli takımında da performansını ve yaptıklarını biliyorum. Banega biraz talihsiz bir kariyer geçirdi aslıda. Valencia günlerinde çok komik bir sakatlığı vardı, trajikomik bir sakatlık aslında. Benzinlikteyken arabasını park ediyor el frenini çekmeyi unutuyor. Ve araba bir şekilde hareket ediyor ve bunun ayağını eziyor ve bu şekilde sakatlanıyor ve yarım sezon forma şansı bulamıyor. Valencia’dayken böyle bir sakatlık evresi olmuştu. Biraz talihsiz bir oyuncu. Ama İspanyada pek çok olay başına geldi. Mesela bir meselesi vardı; alkol kullandığı için ehliyetine el konulmuştu, o ara baya böyle hakkında soruşturmalar açılmıştı vesaire. Hani bu anlamda eğer ki şimdi insanın aklında türlü türlü soru işaretleri var. Geçmişinde bunları yapmış bir oyuncunun buraya gelip dağıtma gibi bir ihtimalide var. Yani işte burada gelip gece hayatına atılırsa bu oyuncudan hiçbir şey bekleyemezsiniz, elde edemezsiniz. Ama şöyle bir realite de var Galatasaray’ın başında Fatih Terim olduğu müddetçe bu oyuncuların hiçbirinde bunlara müsaade etmez böylede bir gerçekte var. Fatih Terim oturacaksın derse oturmak mecburiyetinde. Fayda sağlayabilecek bir oyuncu, ben kesinlikle şu şartlarda şu kriterlerde Ever Banega ismi Galatasaray’a mutlaka fayda sağlar, zaten şuan gündemde çok fazla isim yok, Banega doğru bir hamle olur diye tahmin ediyorum." dedi.

YORUM YAZ