MENÜ

Evde kimse yok

Büyük umutlarla başladığımız Euroleague'de Türk takımları 2. hafta sonunda oynadığı 6 maçın 4'ünü kaybetti. En önemlisi, geçen yıl Sinan Erdem'de bileği bükülmeyen takımlarımız, Abdi İpekçi'de 3'te 0 çekti.

Evde kimse yok

Euroleague, Türk takımları için hiç iç açıcı başlamadı. Tarihimizde ilk kez üç takımla birden katıldığımız devler liginde, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park ve Anadolu Efes şu ana kadar oynadıkları 6 maçın 4’ünü kaybetti. Hele 2. hafta tam bir felaket oldu Türk takımları için. Anadolu Efes, ligin en zayıf takımlarından Charleroi’ye Abdi İpekçi’de 80-79 yenilirken, bir gün sonra Galatasaray Medical Park, aynı salonda Unics Kazan’a 68-64 mağlup oldu. Son olarak da Fenerbahçe Ülker, bir ara 12 sayı öne geçtiği maçta yaptığı top kaypıları yüzünden Olympiakos’a 81-74 yenilip galibiyetle tanışamadı.

Haberin Devamı

Abdi İpekçi yaramadı

Geçen yıl Sinan Erdem Spor Salonu’nda müthiş bir galibiyet yüzdesi yakalayan Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes, tenis turnuvası nedeniyle taşınmak zorunda kaldıkları Abdi İpekçi’de kazanmaları gereken maçları verip, avantaj kaybettiler. İkinci hafta sonunda en başarılı ülke her zamanki gibi İspanya oldu. Barcelona, Caja Laboral ve Real Madrid 2’de 2 yaparken, Bilbao ve Unicaja Malaga, 2’de 1 yaptı. İspanyollar, oynadıkları 10 maçın 8’ini kazanma başarısını gösterdi.

YORUM YAZ