MENÜ

Evanthia Maltsi Kayseri Kaski'de

Kayseri KASKİ Spor, Yunanistan Milli Takımı oyuncusu Evanthia Maltsi'yi transfer etti.

Evanthia Maltsi Kayseri Kaski'de

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Kayseri KASKİ Spor, Yunanistan Milli Takımı oyuncusu Evanthia Maltsi’yi transfer etti.

Haberin Devamı

KASKİ Genel Müdürü ve kulüp başkanı Ender Batukan, yaptığı açıklamada, transfer dönemini titiz şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Evanthia Maltsi ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Batukan, "Yunan Milli Takımının yıldızı olan yeni transferimiz, daha önce WNBA’de Connecticut Sun, Fransa’da Bourges, İspanya’da Ros Casares, Çek Cumhuriyeti’nde USK Prag ve son olarak Polonya’da Polkowice takımlarında oynamış başarılı bir sporcu. Maltsi, İspanya ve Çek Cumhuriyeti’nde lig şampiyonluğu da yaşadı" dedi.

Yabancı oyuncu transferini Maltsi ile noktaladıklarını belirten Batukan, "Evanthia Maltsi, 2007 ve 2009’da Euroleague All-Star kadrolarına seçilmiş, 2009’da Avrupa beşincisi olan Yunanistan forması ile Avrupa Şampiyonası’nın sayı kraliçesi olmuş bir oyuncu. 2010 Dünya Şampiyonası’nın en çok sayı atan üçüncü oyuncusu olma başarısını da gösterdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ