MENÜ

Evangelos Marinakis: "Hepiniz defolun!"

Yunan futbolunda olaylar bitmek bilmiyor. Son olarak Olympiakos’un Başkanı Marinakis, kötü gidiş sonrasında soyunma odasına indi ve oyunculara, “Sizin için milyonlar harcadım. Bugünden itibaren hepiniz defolun ve sezon sonuna kadar tatil yapın” dedi.

Evangelos Marinakis: "Hepiniz defolun!"

Son dönemde olaylarla gündeme gelen Yunanistan futbolunda kaos tüm hızıyla devam ediyor. PAOK başkanının silahla sahaya girmesinin ardından bu kez de ülkenin en önemli kulüplerinden biri olan Olympiakos’un Başkanı Evangelos Marinakis, takımının son 8 lig maçında sadece 3 galibiyet alması ve son olarak da Levadiakos’la 1-1 berabere kalmasının ardından fena patladı.

Adım adım şampiyonluğa ilerleyen 60 puanlı lider AEK’nın 9 puan, ikinci PAOK’un 1 puan arkasında 51 puanla üçüncü sırada yer alan Olympiakos’ta Başkan Marikanis, son mücadele sonrasında soyunma odasına indi. Oldukça kızgın olan Marinakis’in oyunculara, “Size yeteri kadar destek verdik. Ancak artık yeter. Bugünden itibaren hepiniz defolun ve sezon sonuna kadar tatil yapın” dediği öğrenildi.

‘U20 takımıyla çıkacağım’

Konuşmasının devamında Marinakis’in, “Takımdan çok harika evlerinizi ve muhteşem arabalarınızı düşündünüz. Ben ise size her şeye sahip olmanız için milyonlar harcadım. Sizin berbat performansınız yüzünden 3 hocayı kovmak zorunda kaldım. Ancak şu an baktığımızda sorumlu sadece sizsiniz. Kalan 4 haftada U20 takımıyla sahaya çıkacağız. En azından onlar amatör ruhla mücadele edecekler. Ben ise hayalimizdeki Olympiakos’u yeniden kuracağım” ifadelerini kullandığı bildirildi. Takıma 1.9 milyon TL ceza kesen başkanın, aralarında eski Trabzonsporlu Marko Marin’in de bulunduğu birçok oyuncuyla yolları ayırması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ