MENÜ

EuroLeague'i karıştıran başkan Dimitris Giannakopoulos

Panathinaikos’un sahibi Dimitris Giannakopoulos, geçen yıl Fenerbahçe ve Obradovic hakkında yaptığı açıklamalarla EuroLeague gündemini epey meşgul etmiş, hatta 5 ay men cezası dahi almıştı Giannakopoulos yine boş durmadı, bu kez hedefine; Olympiacos ile hakemleri koydu. Avrupa’daki Yunan derbisinde şike yapıldığını iddia eden ‘Çılgın Başkan’ın, ihracı için Pire ekibi, Disiplin Kuruluna başvurdu.

EuroLeague'i karıştıran başkan Dimitris Giannakopoulos

Yaptığı her eylem ve söylemlerle gündem yaratan Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Panathinaikos’un sahibi ve Başkanı Dimitris Giannakopoulos yine rahat durmadı!..

Haberin Devamı

Geçen yıl, Fenerbahçe, Obradovic hakkında açıklamalar yapan 44 yaşındaki yönetici bu kez hedefini; Olympiacos ve hakemlere çevirdi.

9 Kasım’da EuroLeague’de oynanan Yunan derbisinde (Panathinaikos- Olympiakos) İtalyan ve Polak hakemin, Olympiakos’tan 20 bin Euro sözü aldıklarını ve şike yaptığını iddia eden Giannakopoulos yine ortalığı birbirine kattı.

Hakemler Birliği dava açıyor

Bunun üzerine Olympiacos yönetimi, Panathinakios ile Başkan Giannakopoulos’un EuroLeague’den ihraç edilmesini istedi. Pire ekibi dün de EuroLeague Disiplin Kurulu’na başvurdu. EuroLeague Hakemler Birliği de Giannakopoulos’u dava açma kararı aldıklarını açıkladı.

‘Çılgın Başkan’ geçen sezon olduğu gibi, yine EuroLeague’i karıştırmayı başardı.

Haberin Devamı

2017-2018 sezonunda da Giannakopoulos, Fenerbahçe ve coach Obradovic hakkında argo barındıran açıklamalarda bulumuştu. Bunun üzerine 1 yıl sahalardan men cezası almış ve ardından cezası 5 aya indirilmişti.

Bu kadar gerginliğin sonrasında vefat eden babası için düzenlenen özel turnuva öncesi, bir araya gelen; Başkan Giannakopoulos, EuroLeague Başkanı Bertomeu ve coach Obradovic arasındaki buzlar erimişti.

YORUM YAZ