MENÜ

EuroLeague'de 28. haftanın MVP'si Dante Exum

Turkish Airlines EuroLeague'de geride kalan 28. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Monaco karşısında sergilediği performansla Barcelona'dan Dante Exum oldu.

EuroLeague'de 28. haftanın MVP'si Dante Exum

Turkish Airlines EuroLeague'de geride kalan 28. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) belli oldu. Barcelona ile olan kısa süreli sözleşmesini sezon sonuna kadar uzatan Dante Exum, bu gelişmenin birkaç gün sonrasında çıktığı Monaco maçında sergilediği performansla haftanın MVP'si olmayı başardı.

Haberin Devamı

Kariyerinde henüz sadece 12 EuroLeague maçı oynamış olan Avustralyalı yıldız, Monaco mçaında 31 verimlilik puanı elde etti ve hafta genelinde en yüksek verimlilik puanına ulaşan isim oldu. Exum, 30 dakika sahada kalırken 22 sayıyla EuroLeague kariyer rekoruna ulaştı. Skor katkısının yanı sıra 5 ribaunt ve 2 asistlik de katkı sağladı.

Haftanın diğer dikkat çekici performansları Olympiacos'a kaybeden Bayern Münih'te 27 verimlilik puanı elde eden Augustine Rubit, ALBA Berlin'e kaybedilen maçta 26 verimlilik puanı elde eden Zalgiris'in uzunu Josh Nebo ve 24 verimlilik puanına ulaşan Monaco'dan Mike James ve Kızılyıldız'dan Luka Mitrovic'ten geldi.

YORUM YAZ