MENÜ

EuroCup'ta temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

7DAYS EuroCup'ta grup kura çekimi gerçekleşti ve temsilcilerimiz Galatasaray Odeabank, TOFAŞ ve Türk Telekom'un rakipleri belirlendi.

EuroCup'ta temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

2018-19 7DAYS EuroCup sezonunun kura çekimi İspanya'nın Barcelona kentinde bulunan EuroLeague Basketball genel merkezinde gerçekleştirildi.

Temsilcilerimiz Galatasaray Odeabank, TOFAŞ ve Türk Telekom'un rakipleri belli oldu.

Gruplar şu şekilde oluştu:

A Grubu: Kızılyıldız MTS (Sırbistan), Galatasaray (Türkiye), Germani Brescia Leonessa (İtalya), Ratiopharm Ulm (Almanya), MoraBanc Andorra (İspanya), Monaco (Fransa).
B Grubu: Lokomotiv Kuban (Rusya), Cedevita (Hırvatistan), ALBA Berlin (Almanya), TOFAŞ (Türkiye), Limoges CSP (Fransa), Asseco Gdynia (Polonya).
C Grubu: Valencia (İspanya), Zenit (Rusya), Dolomiti Energia Trento (İtalya), Türk Telekom (Türkiye), Partizan NIS (Sırbistan), ASVEL (Fransa).
D Grubu: Unicaja Malaga (İspanya), UNICS Kazan (Rusya), FIAT Torino (İtalya), Rytas (Litvanya), Fraport Skyliners (Almanya), Mornar Bar (Karadağ).

EuroCup ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı belli oldu

Format

Altışar takımlı 4 grubun EuroCup'ta 2018-19 sezonu Ekim ayında başlayacak. Gruplardaki en iyi 4 takım TOP 16'ya yükselecek.

Bu aşamada 4'er takımlı dört grupta ilk iki sırayı kapan ekipler çeyrek finale çıkacak. Ve ardından yarı final ve final ile şampiyon belirlenecek.

Çeyrek final, yarı final ve final serileri 3 maç üzerinden oynanacak ve 2 galibiyet alan taraf, rakibini saf dışı bırakacak. Sezon sonunda EuroCup'ı kazanan takım bir sonraki sezon EuroLeague'e katılma hakkı kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ