MENÜ

Eto'o'nun gözbebeği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kapısından döndü

Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o’nun, geleceğin büyük yıldızları arasında gösterdiği Doğukan Sinik; 2 kez Beşiktaş’ın, 1 kez de Fenerbahçe’nin kapısından döndüğünü açıkladı.

Eto'o'nun gözbebeği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kapısından döndü

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’in konuğu olan genç futbolcu, Antalyaspor tarafından keşfedildiği dönemde hem Beşiktaş’la hem de Fenerbahçe ile antrenmanlara çıktığını belirtti. Antalyaspor’un pilot takımı olan Kemerspor 2003 formasıyla TFF 3.Lig’de ter döken 19 yaşındaki futbolcu, “12 yaşındayken Fenerbahçe ve Beşiktaş beni istedi. Babamla birlikte ilk olarak Dereağzı’na gittik. Eyüpspor’la oynanan hazırlık maçında şu an Fenerbahçe’de forma giyen Oğuz Kağan Güçtekin’le beraber forma giydim. Oradan çıktım, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’ne gittim ve 1 hafta antrenmana çıktım. Her iki takım da beni beğendi. O dönemde yetiştirme bedeli olarak Şimşekspor’a 25 bin TL verilecekti. Beşiktaş ve Fenerbahçe, bu parayı vermeyi kabul etmişti. Tam bu iki takımdan birisine transfer olacakken Sedat Karabük ve Ali Yılmaz sayesinde Antalyaspor’a geldim” dedi.

Aykut Kocaman: Fenerbahçe’ye iftira atılmamalı

Daha sonra bir kez daha Beşiktaş’ın kapısından döndüğünü ifade eden genç futbolcu, “2015-2016 sezonunda Trabzonspor’u Antalya’da 7-0 yendiğimiz maçta oynadım. Sonraki sezonun devre arasında da Ramon Motta, Beşiktaş’tan Antayaspor’a geldi. O transfer gerçekleşirken, Fikret Orman beni istemiş, ancak o dönemde de Antayaspor beni bırakma istememiş” diye belirtti.

Sezon sonunda Antalyaspor’la masaya oturacaklarını da sözlerine ekleyen Doğukan, “Kalbim Antalyaspor’dan yana… Zaten sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden transfer teklifi gelmişti. Antalyaspor’un pilot takımı olduğu için Kemerspor’a kiralık gitmeye sıcak baktım. Giderken de Samuel Eto’o ile görüştüm. Çok büyük futbolcu olacağımı ancak, bunu sadece yeteneğime değil, karakterimle başarabileceğimi ifade etti” dedi.

Kendisine örnek aldığı isimlerden de bahseden 19 yaşındaki futbolcu, Real Madrid’in İspanyol futbocusu Isco ve Başakşehir’in deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu’nu çok beğendiğini ifade etti.


Şenol Güneş'e müdahale eden doktor konuştu: Bize geldiğinde...


Beşiktaş'tan olaylı Fenerbahçe derbisiyle ilgili radikal karar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ