MENÜ

Eto'o Çevik Kuvvet Müdürü'ne sarılıp öptü

Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile oynuyor. maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Antalyaspor'dan kaptan Eto'o, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak'a sarılarak öptü ve sahaya girerken de dua etti.

Eto'o Çevik Kuvvet Müdürü'ne sarılıp öptü

Spor Toto Süper Lig'de haftanın son maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile oynuyor. maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Antalyaspor'dan kaptan Eto'o, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak'a sarılarak öptü ve sahaya girerken de dua etti.

Avrupa Ligi'nin son haftasında Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 1-0 yenerek, (A) Grubu'nu lider tamamlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de ise son 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Son haftalarda arka arkaya aldığı sonuçlarla zirveye oynayan sarı lacivertli takım, çıkışını Antalyaspor maçında da sürdürmek istiyor.

Jose Morais'in ardından göreve gelen teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Antalyaspor ise çıktığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak, ligin dibinden kurtuldu. Kırmızı beyazlı ekip sarı-lacivertlileri evine puansız göndererek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

SKRTEL SARI KART SINIRINDA

Sakat veya cezalı futbolcusu bulunmayan Fenerbahçe'de Slovak stoper Martin Skrtel, Antalyaspor maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Süper Lig'de bütün maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan ve 3 sarı kartı bulunan Skrtel, bugünkü mücadelede sarı kart görmesi halinde 15'inci haftadaki Gençlerbirliği müsabakasında forma giyemeyecek.

41'İNCİ RANDEVU

Fenerbahçe ile Antalyaspor bu maçla 41'inci kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe 28, Antalyaspor 5 galibiyet aldı. Antalya'daki 20 maçta Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 10-4 üstünlüğü var. Fenerbahçe'nin 77 golüne, Antalya temsilcisi 34 golle karşılık verdi. Geçen sezon İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı, Antalya'da ise gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

ANTALYA'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu. Rakibiyle Antalya'da yaptığı 20 maçın 10'unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 4 kez de sahadan yenik ayrıldı. Antalya'da Fenerbahçe 28, ev sahibi ekip 19 gol attı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Karşılaşma öncesinde stada giden yollarda trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri stadın çevresindeki tüm cadde ve sokakları güvenlik bariyerleriyle çevirdi. Stada girişlerde ise basın mensupları dahil, taraftarlar didik didik arandı. Çevre ilçelerden çevik kuvvet ekipleri takviye olarak geldi. Maçtan saatler önce bomba uzmanı köpeklerle stadın her tarafı kontrol edildi.

KOL KOLA GELDİLER

Maç öncesinde Fenerbahçeli ve Antalyasporlu futbolseverlerle kol kola stada kadar dostluk yürüyüşü yaptı. Sarı lacivertli taraftarlar yaklaşık 2 bin kişilik misafir takım tribününü doldurdu. Tribünlerde taraftarlar açtıkları pankartlarla teröre tepki gösterdi. Antalyasporlu futbolcular ısınmaya üzerinde Türk bayrağı bulunan ve 'Teröre Hayır' yazılı siyah tişörtle çıktı.

ETO'O, ÇEVİK KUVVET MÜDÜRÜNE SARILDI

Eto'o ise tünel çıkışında Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak'a sarılarak öptü ve sahaya girerken de dua etti. Taraftarlar sık sık 'Ne Mutlu Türküm Diyene' ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' diye slogan atarak çevik kuvvet polisini tribünlere davet etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ