MENÜ

"Eskişehirspor galibiyeti hak etti"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda deplasmanda 3-1 yenildikleri Eskişehirspor'un galibiyeti hak ettiğini söyledi.

"Eskişehirspor galibiyeti hak etti"

Dizar, sakat ve cezalı oyuncularının yokluğunda Eskişehirspor karşısında istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini belirterek, "Özellikle defansta önemli eksikliklerimiz vardı. Stoperlerimizin 3’ü sakat, biri de kart cezalısıydı. Bu nedenle sıkıntı yaşadık. Eskişehirspor galibiyeti hak etti, tebrik ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda düğümün son hafta maçlarıyla çözüleceğini anlatan Dizar, "Grupta 3 takımın şansı devam ediyor. Sahamızda Bursaspor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız taktirde puanımızı 35’e çıkartacağız. Umarım Bursaspor maçını kazanır ve Sivasspor ile Eskişehirspor maçından da istediğimiz haberi alır, grubu ilk sırada tamamlarız" ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi Grubu’nda Bursaspor 34 puanla lider durumda bulunurken, Eskişehirspor 33 puanla 2., İstanbul Büyükşehir Belediyespor 32 puanla 3., Sivasspor da 29 puanla 4. sırada yer alıyor.

AA

YORUM YAZ