MENÜ

Eskişehirspor, Alpay Özalan ile yolları ayırdı

TFF 1. Ligde 20. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor, küme düşme potasında yer alan Manisaspor'a dün kendi sahasında 5-1 mağlup oldu. Bu skordan sonra Alpay Özalan ile yollar ayrıldı.

Eskişehirspor, Alpay Özalan ile yolları ayırdı

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Eskişehirspor son iki haftada 5 puan kaybederken, lider girdiği haftada koltuğu Evkur Yeni Malatyaspor'a kaptırdı. Sezon öncesi Alpay Özalan'ın deneyimsiz oluşu birçok kişi tarafından eleştirilirken olaylı Göztepe maçındaki tavrı ise eleştirilere neden olmuştu. Bu sonuçlardan sonra Eskişehirspor'da Alpay Özalan ile yollar ayrıldı.

İŞTE ADAYLAR:

Dün akşam toplanan Eskişehirspor yönetimi Alpay Özalan ile yolları ayırma kararı aldı. Bu akşam toplanacak yönetimin teknik direktörlük görevi için adayları: Hakan Kutlu, Ogün Temizkanoğlu ve Abdullah Ercan oldu.

Abdullah Ercan'ın ismi sezon öncesi gündeme gelmiş fakat yönetim Alpay Özalan'da karar kılmıştı.

Öte yandan; Alpay Özalan TFF 1. Ligde 20 karşılaşmada; 11 galibiyet, 5 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde ederken 38 puan topladı. Göztepe maçından sonra 3 puan silme cezası alan Es-Es 35 puanla 2. sırada yer aldı.


Nevzat Aydın'dan eleştiri


ÖZET | Galatasaray - Kayserispor maç sonucu: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ