MENÜ

Eski Fenerbahçeliden Arda Güler'e tavsiye: Sergen Yalçın gibi olmalı!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Arda Güler, attığı 2 golle maça damga vuran isimlerden biri oldu. Tivibu Spor'da maçı değerlendiren Tümer Metin, Arda Güler'in performansını yorumladı ve Serdar Dursun'un frikik atışını Arda Güler'e kullandırmamasını eleştirdi.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Arda Güler, attığı 2 golle maça damga vuran isimlerden biri oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da maçı değerlendiren Tümer Metin, Arda Güler'in performansını yorumladı ve Serdar Dursun'un frikik atışını Arda Güler'e kullandırmamasını eleştirdi.

Fenerbahçeli Arda Güler'e tavsiyede bulunan Tümer Metin, "Arda'ya naçizane tavsiyem; 'Fazla mütevazılık vasatı beraberinde getirir'. Arda, biraz daha Sergen gibi yıldız olmalı, 'çekil kardeşim' diyeceksin frikikte. Arda, talep ediyor; dediğim gibi davranırsan alırsın." dedi.

YORUM YAZ