MENÜ

Emenike'nin sözleşmesi feshedildi

Son dakika haberi: Emmanuel Emenike'nin Belçika macerası çok kısa sürdü. Kısa bir süre önce Westerlo'ya transfer olan Nijeryalı forvetin sözleşmesi feshedildi. Gerekçe olarak Emenike'nin beklenen fiziki seviyeye ulaşamaması gösterildi

Emenike'nin sözleşmesi feshedildi

Son dakika gelişmesi... Belçika ikinci lig ekibi Westerlo, Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini açıkladı. Westerlo tarafından yapılan açıklamada her iki tarafında gösterdiği çabalara rağmen Fenerbahçeli eski golcünün yeterli seviyeye çıkamadığı dile getirildi. Westerlo, Emenike'ye kendilerini seçtikleri için teşekkür de etti.

Haberin Devamı

Türkiye'de Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe formaları giyen 32 yaşındaki Emenike, Belçika ekibine 19 Eylül'de katılmıştı.

Emenike, 2 aydan kısa süre kaldığı Westerlo'da, sadece bir kez ilk 11'de sahaya çıkarken, 4 defa sonradan oyuna dahil oldu ve bu müsabakalarda gol atamadı.

Emenikenin sözleşmesi feshedildi

Westerlo'dan da kovulan Emenike, Instagram hesabından kendisinin de 97. sırada yer aldığı "2013 yılının en iyi 100 futbolcusu" listesini paylaştı. Trabzonspor forması giyen Onazi'nin gönderiyi beğenmesi gözlerden kaçmadı.

YORUM YAZ