MENÜ

Eski Fenerbahçeli Daniel Guiza'dan olay cevap: "Para kazanmaktı!"

EURO 2008'de İspanya Milli Takımı'yla yaşadığı şampiyonluğun ardından Fenerbahçe'ye transfer olan ancak Sarı Lacivertliler'de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Daniel Guiza, ülkesinde verdiği bir röportajda çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Eski Fenerbahçeli Daniel Guiza'dan olay cevap: "Para kazanmaktı!"

EURO 2008'de İspanya Milli Takımı'yla yaşadığı şampiyonluk sonrası Fenerbahçe'ye transfer olan ancak üç sezon forma giydiği Sarı Lacivertliler'de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Daniel Guiza'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Şu an İspanya 3. Ligi ekiplerinden Atletico Sanluqueno'da top koşturan 38 yaşındaki santrfor, Radio Marca'ya verdiği özel röportajda kariyerinde bugüne dek verdiği hiçbir karardan ötürü pişmanlık duymadığının altını çizerken "Futbol oynarken hep mutlu bir insan oldum. Sevdiğim şeyi yapıyorum ve dünyanın en iyi kadınına sahibim. Daha fazlasını isteyemem." ifadelerini kullandı.

Futbol kariyeri boyunca yaptığı en iyi şeyin ne olduğu sorusuna ise "(Gülerek) Para kazanmaktı. Hayır, şaka yapıyorum. İspanya Milli Takımı'na seçilmekti." şeklinde yanıt verdi. Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema'nın büyük bir hayranı olduğunu da sözlerine ekleyen Sarı Lacivertliler'in eski yıldızı, "Onun stoperlerden kaçışını çok beğeniyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ