MENÜ

Eski Beşiktaşlı'dan Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Kruse'ye flaş uyarı: Oraya gitme!

Eski Beşiktaşlı Ailton, Fenerbahçe ile anlaşan Alman golcü Max Kruse’ye öğütler verdi: Poker hayranı Kruse, birçok teklifi reddetti. Ama Türkiye’de kumar yasak. Werder Bremen’deki rahatlığı bulamaz.

Eski Beşiktaşlı'dan Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Kruse'ye flaş uyarı: Oraya gitme!

Kumar düşkünlüğüyle ve çılgın tarzıyla nam salan Alman golcü Max Kruse, bir dönem Beşiktaş’ta top koşturmuş Ailton’dan uyarılar aldı. Birçok Alman takımında oynamış Ailton, Bild’e verdiği röportajda, Kruse’nin İstanbul’da uyum sorunu yaşayacağını anlattı. Ailton, “Piyasası olan ve değerli bir oyuncu. Alman futbolunu takip edenler, onun ne kadar güçlü bir adam olduğunu biliyor. Kendini ödüllendirmeyi seven bir adam” dedi.

Haberin Devamı

KENDİNE UYGUN KULÜP SEÇSİN

Ailton, Kruse’nin yaşantısında değişiklik yapması gerektiğini belirterek, “Bremen, refah kulübüdür. Alman oyuncu, yaşamayı seviyor. İyi koşullara sahip. Kendini iyi hissetmek için kendi alanına ve özgürlüğüne ihtiyaç duyan bir adam. Hangi kulübün kendisine ve hangi yapıya uyduğuna dikkat etmeli. Poker hayranı Kruse, çok sayıda teklifi iptal etti bile. Ancak Türkiye’de de kumar yasak. Dikkatli olmalı” diye konuştu.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ