MENÜ

Es Es'te yüzler güldü

5 haftanın ardından Samsunspor karşısında galibiyet sevinci yaşayan Eskişehirspor'da yüzler gülüyor. Teknik heyet ve futbolcular da, yeni zaferler alacaklarının sözünü veriyor

Es Es'te yüzler güldü

Sahasında önceki gün Samsun’u Alper’in tek golüyle devirerek, 6 haftalık galibiyet özlemine son veren Eskişehirspor’da yüzler gülüyor. Teknik direktör Skibbe, Samsun karşısında futbol adına her şeyi yaptıklarını belirterek, “Kalemizde pozisyonda da verdik ama önemli olan galip gelmekti. Önümüzdeki Karabük maçında da umarım 3 puan olmak istiyoruz” dedi. Takımına 3 puan kazandıran Alper, “6 haftadır kazanamadığımız bir seri vardı. Geçen hafta son dakika golüyle beraberliğe razı olmak zorunda kaldık. Takımda yavaş yavaş galip gelememenin verdiği stres başlayacaktı. Onun için bu hafta bizim için çok önemliydi.

Haberin Devamı

Sahada herkes kanının son damlasına kadar çalıştı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. Takım kaptanı Sezgin ise şunları söyledi: “Sonunda şeytanın bacağını kırdık. İyi başladığımız sezonda iyi futbolumuza rağmen aldığımız başarısız sonuçlar tüm camiayı olumsuz etkilemişti. Bu galibiyet yeni bir başlangıç olacaktır. İnanıyorum ki gelecek hafta Karabük karşısında da üç puana ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ