MENÜ

Es Es'in derdi büyük

Kırmızı Şimşekler'in Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan hücumdaki iki önemli ismi Ümit Karan ve Youla'nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Es Es'in derdi büyük

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ancak 8. hafta maçında Kayserispor’a mağlup olan Eskişehirspor’a kötü haber... Kırmızı-Siyahlılar’ın Kayseri ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyunu terk eden iki golcü ismi Ümit Karan ve Youla’nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu iki futbolcunun sağlık durumlarıyla ilgili bilgi veren kulüp menaceri Kerem Atılmaz, şunları söyledi: “Ümit ve Youla’nın çekilen MR ve muayene sonrası doktorlardan aldığımız bilgiye göre kaslarında zorlanma, kanama ve ödem var. Cerrahi tedavilik bir durum söz konusu değil. Tedavileri başlanmıştır. Her iki futbolcumuz da yaklaşık 3-4 hafta takımdan ayrı kalacaklar” dedi.

Haberin Devamı

Zorunlu revizyon
İki golcü oyuncunun en kısa sürede formalarına kavuşması için tedavilerine yoğun bir şekilde devam edilirken, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın yeni arayışlara girdiği kaydedildi. Kadroda zorunlu değişiklikler yapacak olan tecrübeli hocanın, genç isimlere de şans vermesi bekleniyor.

YORUM YAZ