MENÜ

Es Es'e zirve yakışır

Trabzonspor'u 4-1'le devirip, Süper Lig'de kötü gidişe, 'dur' diyen Eskişehirspor'da moraller süper. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Oyuncuların güveni yerine geldi, artık herkes daha iyi bir Eskişehir izleyecek” dedi.

Es Es'e zirve yakışır

Sezona büyük umutlarla başlayan Eskişehirspor için işler uzun süredir yolunda gitmiyordu. Trabzonspor maçına kadar 14 maçta yalnızca 13 puan toplayabilen Kırmızı-Siyahlılar, son 4 maçta da kazanamıyordu. Buna karşılık geçen sezonun 14. haftasından bu yana deplasmanda kazanamayan Es Es’in rakibi Trabzon’un evinde bileğinin bükülmemesi ise camiayı ürkütüyordu.

İstifa bekleniyordu!

Olası bir yenilgi sonrası ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifa edeceği iddia ediliyordu. Ancak Bordo-Mavililer’i iyi analiz eden Eskişehirspor, sahadan 4-1’lik tarihi bir zaferle ayrıldı. Takımın üzerindeki karabulutlar bir anda dağıldı. Skordan çok ortaya koydukları iyi futbolla kazandıklarını belirten Es Es’in hocası, “Bizi için çok kritik bri galibiyet oldu. Haftalardır iyi oynamamıza rağmen bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bu şanssızlığımızı Trabzon gibi zor bir deplasmanda kırmak bize moral verdi” ifadelerini kullandı.

Şimdi sıra Antep’te

Farklı zaferin ve ortaya konan etkili futbolun ilerleyen haftalar için de umut verdiğini ifade eden Sağlam, şöyle devam etti: Şimdi önümüzde çok önemli bir Antep maçı var. Eğer Trabzon maçına anlam kazandırmak istiyorsak mutlaka kazanmamız gerekiyor. Eğer bunu başarırsak devre arasına çok daha diri girebiliriz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ