MENÜ

Es Es pusuda!

Eskişehirspor ligde yenildiği Fenerbahçe'ye kupada şans tanımıyor. Takımın yıldız ismi Erkan Zengin, “İstanbul'da elimizden kaçırdık ama taraftarlarımızın önünde galip geleceğiz. Rövanşa da avantajlı çıkacağız” diyor.

Es Es pusuda!

Süper Lig’de 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe’yi Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde konuk edecek olan Eskişehirspor pusuya yattı. İlk maçtaki performansıyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Erkan Zengin de güçlü rakiplerine gözdağı verdi. İstanbul’daki lig maçında rakiplerini ellerinden kaçırdıklarını kaydeden Erkan, “Deplasmanda olmamıza rağmen oyunda üstünlüğü elinde tutan taraf bizdik. Daha çok pozisyona giren ve galibiyeti kaçıran takım olduk. Bu kez taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Onların desteğini arkamıza aldığımızda yenemeyeceğimiz rakip yok. Yenik duruma düşsek bile kazanan ekip olacağımızı biliyoruz. Rövanşa avantajlı çıkacağımız bir skor alacağız” ifadelerini kullandı.

Futbolcular ayaklandı iddiası!


Öte yandan son çalışmasını dün akşam sakatlığı süren Tello’dan yoksun olarak gerçekleştiren Kırmızı- Siyahlı oyuncuların alacakları ödenmediği için yönetime tavır aldığı ileri sürüldü. Futbolcuların antrenman sonrası kampa girmeyerek, evlerine gittikleri iddia edildi. Telefonla ulaştığımız genel menacer Zafer Tüzün ise iddiayı yalanlayarak, “Böyle bir şey yok. Hocamız oyunculara izin verdi” dedi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ