MENÜ

Es Es Operasyonu

Zirveye oynayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan Eskişehir, yıldızlara göz dikti. Kırmızı-Siyahlılar, Fenerbahçe'den Uğur, Trabzon'dan da Engin'i transfer etmek için harekete geçti

Es Es Operasyonu

Bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Eskişehirspor gelecek sezon öncesi işi sıkı tutuyor... Teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, büyüklerin yıldızlarına kanca attı. Es Es; yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon Fenerbahçe’de fazla şans bulamayan ve sözleşmesi bitecek olan Uğur Boral ile Trabzonspor’un ‘psikopat’ lakaplı oyuncusu Engin Baytar için temaslara başladı. Küme düşmesi kesinleşen takımlardan Konyaspor’dan Hakan Aslantaş, Bucaspor’dan da Musa Aydın’la görüşecek olan Kırmızı Şimşekler, gurbetçi avı için de Almanya ve Avusturya’ya birer heyet yollayacak.

Haberin Devamı

‘Sezer satılacak’

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, her bölgeye ikişer oyuncu transfer edeceklerini belirterek, “Gelecek sezon ilk 4 içinde yer alıp, sonraki senelerde de şampiyonluğa oynayan bir takım yaratmak istiyoruz” dedi. Ünal ayrıca Tello ile yollarını ayıracaklarını söylerken, transferin gözde ismi Sezer Öztürk için de şu sözü sarfetti: “4 büyüklerden birine gideceği kesin ama hangisi olur bilemem.”

M.Ali Sabuncu

YORUM YAZ