MENÜ

Es Es dağılıyor

Eskişehirspor'da sezon sonunda çok şey değişecek... Mali kriz yaşayan kulüplerden olan Kırmızı-Siyahlılar'da yıldız isimler Alper, Veysel, Erkan ve Kamara ayrılmayı kafasına koydu. Teknik direktör Ersun Yanal da görevini bırakma kararı aldı.

Es Es dağılıyor

Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Eskişehirspor’u sezon sonunda flaş ayrılıklar bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda final hedefiyle yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlılar’da gündemde yer alan konulardan biri haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel kurul... Başkan Halil Ünal bir yandan seçime hazırlanırken, diğer taraftan da transferin gözdesi olan futbolculardan para kazanmayı planlıyor. Bu oyunculardan Alper Potuk ile Veysel Sarı’nın satılmasına kesin gözüyle bakılırken, Kamara ve Erkan Zengin’in de ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Kulüpte yaşanan mali kriz nedeniyle futbolculara yapılan ödemelerin gecikmesinden dolayı takımın bu konuda yönetime karşı tavır aldığı ifade edildi.

Yanal’ın tavrı net

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal’ın da görevini bırakma kararı aldığı kaydedildi. Yönetime durumu ileten tecrübeli hocanın, bu kararında net olduğu ve vazgeçmeyeceği öğrenildi. Bu arada Es Es, Beşiktaş ile oynayacağı 32. hafta maçının hazırlıklarını tesislerinde tam kadro sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ