MENÜ

Erzurumspor Kahramanmaraşspor maçı hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta lider olan Erzurumspor 16. hafta maçında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geliyor. Erzurumspor Kahramanmaraşspor maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Erzurumspor Kahramanmaraşspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto 2.Lig mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geliyorlar. İşte maçın tüm detayları...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Kahramanmaraşspor, 11 Aralık 2016 Pazar günü karşılaşıyorlar. Maçın saat 13:00'de başladı. Karşılaşmayı hakem Mert Güzenge yönetiyor.

BB Erzurumspor 11
22 Evren Üstündağ
1 Hüseyin Cihan Avcu
2 Serhat Akyüz
25 Murat Paluli
77 Ferit Erişçi
5 Engin Baytar
8 Fatih Gül
19 Savaş Tağa
23 Erdem Koçal
7 Mehmet Albayrak
11 Mert Nobre

Kahramanmaraşspor 11

1 Mesut Balkan
7 Yusuf Onur Arıkan
19 Hayrettin Cengiz
60 Aytürk Halil Hocaoğlu
8 Semih Kazancı
10 Selçuk Kaban
11 Uğur Erdoğan
26 Hakan Vural Koçaslan
42 Kazım Dülger
69 Eser Akbaş
9 Aykut Çakay

Erzurumspor - Kahramanmaraşspor mücadelesi Kardelen Tv'den canlı yayınlanıyor...

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta sezonun ilk yarısının bitimine 2 hafta kala zirve ve küme düşme potası henüz netlik kazanmadı. Gurupta Amed, Erzurumspor, Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, İstanbulspor ve Keçiörengücü liderlik mücadelesini sürdürüyor. Birinci sırada yer alan Amed ile 6’ıncı sırada yer alan Keçiörengücü arasındaki puan farkı sadece 3 puan.

GURUPTA BELİRSİZLİK
Gurupta zirvede olduğu gibi küme düşme hattında da belirsizlik sürüyor. Ofspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Fatih Karagümrük, Hacettepespor, Kahramanmaraşspor ve Nazilli Belediyespor gurubun alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyor. 12’inci sıradaki Nazilli Belediyespor ile son sıradaki Ofspor arasında 8 puanlık fark bulunuyor.

ERZURUMSPOR EN AZ YENİLGİSİ OLAN İKİNCİ TAKIM
Beyaz Gurupta en fazla galibiyeti bulunan üç takım 9 maç ile Amed, Kocaeli Birlikspor ve İstanbulspor. En az galibiyete sahip takımlar ise 2 maç ile Anadolu Üsküdar , Büyükçekmece Tepecikspor ve Ofspor. Gurupta en az yenilgisi bulunan takım 1 maç ile İstanbulspor. Erzurumspor ise 2 maçla en az yenilgisi olan ikinci takım.

ERZURUMSPOR BERABERLİKTE DE İKİNCİ
Beyaz gurubun en fazla beraberliği bulunan takımları 6 maç ile Fethiyespor, Hacettepespor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor. Bu takımları 5 beraberlikle Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor ve Nazilli Belediyespor izliyor.Erzurumspor ve Sivas Belediyespor iç sahada beraberliği bulunmayan iki takım durumunda.

MAVİBEYAZLILAR GURUBUN EN GOLCÜ EKİBİ
Erzurumspor yalnız Beyaz Gurubun değil 2’inci Ligin en golcü takımı. 15 maçında 33 gol atan takımın, maç başına gol ortalaması 2.2 gibi yüksek bir oran gösteriyor. Gurubun diğer golcü takımı ise 25 golle Keçiörengücü. Beyaz gurupta kalesinde en çok gol gören ekip 26 gol ile Büyükçekmece Tepecikspor. Bu takımı 23 gol ile Kahramanmaraşspor izliyor.

AMED EVİNDE YENİLGİ GÖRMEDİ
Beyaz Gurubun lideri Amed iç saha başarı sıralamasında da gurubun lideri. Diyarbakır ekibi evinde yenilgi yüzü görmezken 7 maçının 6’sını kazandı. Gurupta iç sahanın diğer başarılı takımı ise 7 maçının 6’sını kazanan, birinde yenilen İstanbulspor. Erzurumspor ise 7 maçının ikisini kaybederken 5 maçını kazanmış durumda.

İÇ SAHA ENLERİ
İç saha maçlarında en fazla beraberlik alan takımlar 4 maç ile Anadolu Üsküdar ve Fethiyespor, Bu takımları 3 beraberlikle Bucaspor, Hacettepespor ve Zonguldak Kömürspor izliyor. Beyaz Gurupta iç saha bazında en fazla yenilgisi bulunan takım ise 8 maçının 6’sını kaybeden Ofspor. Bu takımı 3 yenilgi ile Buca, Hacettepe, Tepecik, Karagümrük ve Kahramanmaraşspor izliyor.

İÇ SAHANIN EN GOLCÜ EKİBİ ERZURUMSPOR
Beyaz Gurupta sahasında en çok gol atan takım 19 golle Erzurumspor. Gol sıralamasında mavibeyazlı ekibi 16 golle Sivas Belediyespor, 14 golle Keçiörengücü, 13 golle İstanbulspor takip ediyor. Sahasında en çok gol yiyen ekipler ise 12 golle Büyükçekmece Tepecikspor, 11 golle Bucaspor, 10 golle Ofspor olarak sıralanıyor.

ERZURUMSPOR DEPLASMAN LİDERİ
Genel sıralamada 2, iç saha performansı sıralamasında 7’inci sırada yer alan Erzurumspor, deplasman başarı sıralamasında 14 puanla lider konumunda. Erzurumspor’u deplasman başarısında 12 puan ile Bucaspor takip ediyor. Mavibeyazlı ekip deplasmanda oynadığı 8 maçının 3’ünü kazanırken 5 maçından gollü beraberliklerle ayrıldı.

EN ÇOK MAÇI BUCASPOR KAZANDI
Beyaz Gurupta deplasmanda en çok sayıda maç kazanan ekip 4 galibiyet ile Bucaspor. Erzurumspor ise Sivas, Keçiörengücü, Amed, Zonguldak Kömürspor, Kocaeli Birlikspor ve İstanbulspor ile birlikte 3 galibiyet ile ikinci sırada. Erzurumspor deplasmanda 5 maç ile en çok berabere kalan takım. Dış sahada en çok kaybeden ekipler ise 6 maç ile Tepecikspor ve Anadolu Üsküdar.

ERZURUMSPOR DIŞ SAHADA DA EN GOLCÜ TAKIM
Toplamda ve iç sahada en çok gol atan takım durumundaki Erzurumspor, deplasman maçlarının da en çok gol atma başarısı gösteren takımı. Mavibeyazlı ekip 8 deplasmanında 14 gol atarken, maç başına gol ortalaması 1.75 olarak hesaplandı. Gurubun deplasmandaki diğer golcü ekipleri ise 11 golle Keçiörengücü ve Zonguldak Kömürspor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ